Home Fun Ariana Grande lost nieuw lied ‘Positions’ mét bijhorende muziekvideo

Ariana Grande lost nieuw lied ‘Positions’ mét bijhorende muziekvideo

Haar album komt op 30 oktober uit.

Ariana Grande positions
© YouTube Ariana Grande

Ariana Grande kondigde onlangs via een tweet aan dat ze deze maand nog met een nieuw album komt. Nu heeft de zangeres een sneak peek gegeven van wat we precies kunnen verwachten. Ze stuurde namelijk zopas haar nieuwe single ‘Positions’ en de bijhorende muziekvideo de wereld in.

Na twee collabs in 2020, ‘Stuck With U‘ met Justin Bieber en ‘Rain On Me‘ met Lady Gaga, lanceerde Ariana Grande eindelijk ook nog eens een volledig eigen nummer ‘Positions‘. Ze gooide er meteen ook een officiële videoclip én lyric video bij. In de muziekvideo zien we hoe de ‘breathin’-zangeres twee rollen lijkt te vervullen, die van president en die van huisvrouw.

30 oktober

Aan de aftelklok op haar website te zien, komt Ariana’s nieuwe album officieel uit op 30 oktober. Wat ze daarmee allemaal voor ons in petto heeft, is nog niet duidelijk, maar als we het voorsmaakje ‘Positions’ horen, zijn we er zeker van dat ook de rest van het album top wordt.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.