Home Fun Lekte Ariana Grande zonet titels van haar vijfde album in muziekvideo van...

Lekte Ariana Grande zonet titels van haar vijfde album in muziekvideo van ‘breathin’?

De muziekvideo en het lied gaan volledig over haar angststoornis.

Ariana Grande
YouTube

Ariana Grande heeft zich volledig gesmeten op haar vijfde album, dat nog voor eind 2018 gelanceerd wordt. Maar natuurlijk mag haar meest recente album ‘Sweetener‘ niet worden vergeten. De zangeres heeft zonet een muziekvideo gelanceerd voor ‘breathin‘. En daarin geeft ze meteen enkele titels van het volgende album prijs.

Terwijl Ariana Grande volop bezig is aan haar vijfde album, werkt ze natuurlijk ook nog aan ‘Sweetener‘. Zo is haar Amerikaanse tournee al helemaal gepland en worden de datums voor haar wereldtournee hopelijk snel bekendgemaakt. Nu heeft de zangeres ook eindelijk een muziekvideo gelanceerd voor onze persoonlijke favoriet ‘breathin’, waarin ze zingt over haar angststoornis.

Angst

In de clip is Ariana onder andere omringd door rook, hangt er mist rond haar hoofd en gaat alles om haar heen heel snel, terwijl zij zoveel keer trager gaat. Wanneer ze op het einde zingt ‘just keep breathin’, dan staat opeens alles stil rondom haar. De hele videoclip is een representatie van haar angststoornis en hoe ze ermee omgaat.

Tracklist

Ze wandelt ook door een station, waar verschillende letters op een bord afgebeeld worden. Die letters vormen volgens fans de titels van haar volgende liedjes: ‘Needy‘, ‘Remember‘ en ‘Imagine‘. Ondertussen doet er ook een volledige tracklist de ronde op Twitter. Al zijn fans niet zeker of het ook echt klopt.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.