Home Fun ZIEN: Deze ster uit ‘Riverdale’ en ‘The Sun is Also a Star’...

ZIEN: Deze ster uit ‘Riverdale’ en ‘The Sun is Also a Star’ speelt mee in Ariana Grande’s nieuwe videoclip

Die plottwist op het einde!

break up with your girlfriend, I'm bored
© photonews

Niet enkel het nieuwe album ‘thank you, next’ van Ariana Grande kwam dit weekend uit. Ook de clip voor haar nieuwe single ‘break up with your girlfriend, I’m bored’ kwam uit. En daar zien we een oude bekende terugkeren.

Niemand minder dan Charles Melton speelt Ari’s love interest in deze nieuwe video. Charles kennen we natuurlijk allemaal als Reggie in ‘Riverdale’ en we mogen hem binnenkort ook bewonderen in ‘The Sun is Also a Star’. De acteur speelt zelfs mee in een film geregisseerd door het Belgische duo Adil El Arbi en Bilal Fallah, die ‘Black’ en ‘Patser’ regisseerden.

In de clip van de laaste song op Ariana’s nieuwe album zingt de Amerikaanse popdiva over hoe ze zich verveelt en hoe haar crush, Melton dus, het maar moet uitmaken met zijn vriendin. Om dan samen met haar plezier te hebben.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De donkere clip toont een bitchy Ariana die verlangt naar het vriendje van iemand anders. Of dat is toch wat ze ons de hele tijd wil laten denken. In de vijf laatste seconden van de clip zien we namelijk iets gebeuren wat niemand aan het begin van de clip had gedacht. Over een plottwist gesproken!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.