Home Fun Meer dan 30 artiesten kaarten klimaatprobleem aan met lied ‘Earth’

Meer dan 30 artiesten kaarten klimaatprobleem aan met lied ‘Earth’

Lil Dicky, Justin Bieber, Ariana Grande, Halsey en heel wat andere zanger(essen)s vragen ons om beter voor de planeet te zorgen.

EARTH

In België trekken jongeren duizenden jongeren de straat op voor een beter klimaat beleid. De Amerikaanse rapper en komediant Lil Dicky doet het anders. Samen met andere zangers steekt hij ons een hart onder de riem om beter voor onze planeet te zorgen. En dat doet hij met een heel catchy lied.

Justin Bieber, Ariana Grande, Halsey, Miley Cyrus, Wiz Khalifa, Snoop Dogg, Kevin Hart, Adam Levine, Shawn Mendes, Charlie Puth, SIA, Hailee Steinfeld… Het zijn maar enkele van de vele artiesten die hun stem hebben geleend aan Lil Dicky’s lied ‘Earth’.

Grappige passages

Het lied bevat niet alleen de allermooiste boodschap, maar ook grappige passages ingezongen door je favoriete artiesten. Zo zingt Justin Bieber bijvoorbeeld ‘Hi, I’m a baboon I’m like a man, just less advanced and my anus is huge’ en Shawn Mendes ‘We’re just some rhinos, horny as heck’. Ook de bijhorende muziekvideo die illustreert wat ze zingen, mocht natuurlijk niet ontbreken.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Opbrengsten

Een deel van de opbrengst gaat naar organisaties die een oplossing zoeken voor de opwarming van de aarde. Daarvoor heeft Lil Dicky de handen in elkaar geslagen met de Leonardo DiCaprio Foundation om zo de beste non-profitorganisaties te vinden om aan te doneren. Leonardo DiCaprio is trouwens ook te zien in de muziekvideo als een geanimeerde versie van zichzelf.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.