Home Fun LOL: Ashley Tisdale maakt hilarische remake van ‘High School Musical’-scène op TikTok

LOL: Ashley Tisdale maakt hilarische remake van ‘High School Musical’-scène op TikTok

© Getty

Ashley Tisdale had amper twee dagen nodig om TikTok onder de knie te krijgen en meer dan een miljoen volgers op het socialmediaplatform voor zich te winnen. Hoe de actrice dat voor elkaar speelde? Met een knotsgekke remake van een iconische ‘High School Musical’-scène.

Toegegeven: Troy, Gabriella en Sharpay zullen voor eeuwig in ons geheugen gegrift staan. Als kind waren we helemaal wild van de avonturen van de ‘High School Musical‘-personages en ook nu durven we af en toe nog eens helemaal los te gaan op ‘Start of Something New’ en ‘Get’cha Head In The Game’.

‘Pinnen in mijn ogen’

En we zijn blijkbaar niet alleen, want ook actrice Ashley Tisdale (aka Sharpay) durft af en toe nog eens terug te blikken op haar ‘High School Musical’-tijdperk. Dat deed ze afgelopen weekend met een wel heel opvallende video. Ze kroop op TikTok namelijk nog een keer in de huid van haar girly – en ietwat bitchy -personage en maakte een remake van een iconische scène uit de eerste ‘High School Musical’-film uit 2006.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Ik moest dit wel doen om te vieren dat ik op amper twee dagen tijd een miljoen volgers verzamelde’, schreef ze bij de video. In het het filmpje is te zien hoe Ashley haar fameuze roze hartjeszonnebril op haar neus heeft staan. Voor de gelegenheid nam ze haar vriend Adam Rose in dienst. Hij moest de rol van Zeke op zich nemen. ‘Troy Bolton zal niet in mijn show komen’, zegt ze. Waarop Adam antwoordt: ‘Oké, ik dacht dat je misschien wel een keertje met hem zou kunnen spelen.’ ‘Ik steek nog liever pinnen in mijn ogen’, vervolgt Ashley, zoals dat ook in de originele scène het geval is. En eerlijk? Misschien vinden we deze versie zelfs een tikkeltje beter…

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.