Home Fun ZIEN: Beck en haar stalker Joe lijken hét perfecte koppel in de...

ZIEN: Beck en haar stalker Joe lijken hét perfecte koppel in de nieuwste trailer van ‘YOU’

Tot Beck doorheeft dat er iets niet helemaal pluis is met haar nieuwe geliefde...

YOU
© Netflix

YOU‘, met Penn Badgley en Elizabeth Lail in de hoofdrol, staat vanaf 26 december op Netflix. Ondertussen weten we al heel veel over de nieuwe serie, dankzij de beelden die we al te zien kregen. Nu is er nog een tweede trailer gelanceerd die ons nog meer vertelt!

De nieuwe serie ‘YOU‘ is gebaseerd op het bestsellerboek ‘What Would You Do for Love?‘ van Caroline Kepnes. Het gaat over Joe (Penn Badgley), eigenaar van een boekwinkel, die helemaal geobsedeerd is door Beck (Elizabeth Lail), een jonge schrijfster. Vanaf het moment dat ze zijn winkel binnenstapt, is Joe helemaal gek op de knappe blondine. Maar zijn crush blijft niet onschuldig. Met behulp van het internet en sociale media komt hij alles over haar te weten en probeert hij zo haar hart te veroveren. Wanneer er obstakels in zijn weg komen te staan, ruimt hij die zonder aarzelen uit de weg.

In de tweede trailer zien we hoe Beck en Joe op het eerste gezicht een perfect, en vooral normaal, koppel lijken te vormen. Tot Beck doorheeft dat er iets niet helemaal pluis is met haar nieuwe geliefde…

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.