Home Fun AHA: zo bekijk je stiekem iemands Instagram Stories

AHA: zo bekijk je stiekem iemands Instagram Stories

Dit trucje werkt alleen maar met openbare accounts.

instagram stories
© Getty

Wil je je crush stalken? Of wil je weten wat de nieuwe vriendin van je ex post? Er bestaat een manier om iemands Instagram Stories te bekijken zonder dat hij/zij daarachter komt.

Voor wie het nog niet wist, ja de persoon in kwestie kan wel degelijk zien wie naar zijn/haar Instagram Stories heeft gekeken. En soms wil je gewoon niet dat iemand erachter komt dat je zijn/haar verhalen bekijkt. Voor wie al gekke trucs heeft gebruikt, zoals het maken van een fake account: dat hoeft niet langer. Er is een heel eenvoudige manier om naar iemands verhalen te kijken zonder een spoor achter te laten.

Dat doe je met behulp van de website Stories IG. Het is heel simpel. Je geeft de gebruikersnaam in van de persoon waarvan je de verhalen stiekem wilt bekijken en klikt op het aantal Stories. Dit trucje werkt alleen maar met openbare accounts. Als het profiel van je crush op privé staat, heb je met andere woorden niets aan deze tip. Maar nu weet je ook meteen hoe jij ervoor kan zorgen dat niemand stiekem jouw verhaal bekijkt.

Stories downloaden

Het incognito bekijken van iemands Instagram Stories is trouwens niet het enige wat je met deze website kan doen. Je kan de verhalen zelfs downloaden als foto of video. Hoe handig is dit? Gedaan met die onhandige screenshots en schermopnames om naar je besties door te sturen!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.