Home Fun Is Ben ‘nummer 6’ Hargreeves alive and kicking in het tweede seizoen...

Is Ben ‘nummer 6’ Hargreeves alive and kicking in het tweede seizoen van ‘The Umbrella Academy’?

Opgelet, spoiler alert!

The Umbrella Academy
© Netflix

Heb je het eerste seizoen van ‘The Umbrella Academy’ uitgekeken? Dan zit je vast met een heleboel vragen. Eentje daarvan heeft wellicht met het lot van Ben te maken, want – opgepast: spoiler – nu de broers en zussen een tijdsprong maken naar het verleden bestaat de kans dat nummer 6 nog leeft.

Again: spoiler alert. De bende van ‘The Umbrella Academy’ is er niet in geslaagd om de apocalyps te voorkomen. Gelukkig kunnen ze dankzij de krachten van nummer 5 terug reizen naar het verleden. Het zou dus kunnen dat Ben in die periode nog leeft en eindelijk zijn broers en zussen mag vervoegen. In het eerste seizoen zagen we hem namelijk alleen als een geest die enkel door Klaus kon gezien worden.

Grotere rol

Daniel Castañeda aka Diego had in een recent interview alvast heel wat te vertellen over de rol van zijn broer. ‘Hij krijgt een grotere rol en we krijgen ook meer van zijn verhaal te zien. Zo zal in seizoen twee duidelijk worden wat er precies met Ben gebeurd is en hopelijk keert hij terug van de dood. Ik weet het niet. We zullen zien.’

Bij Netflix zelf hebben ze voorlopig nog geen commentaar gegeven over de ontwikkeling van zijn verhaallijn. Het is dus nog niet officieel bevestigd in welke staat zijn personage terugkeert en of hij ook zal kunnen communiceren met de rest van de groep.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.