Home Fun Dit zijn dé beste tijdstippen om te posten op Instagram

Dit zijn dé beste tijdstippen om te posten op Instagram

We willen toch allemaal véél likes op onze Insta pics, right?

Instagram
Unsplash @suganth

Merk je soms dat een foto opvallend minder likes krijgt, hoewel je ‘m best wel leuk vindt? Wel, misschien heb je ‘m op een fout moment gepost. Want ja, er bestaan dus écht tijdstippen waarop je meer likes en volgers kan krijgen. En we willen toch allemaal véél likes op onze Insta pics, right?

Hopper HQ voerde een groot onderzoek uit om te weten te komen wat de beste tijdstippen zijn om foto’s te posten op Instagram. Ze lieten 1.200.000 Instagram-posts publiceren op verschillende tijdstippen. Hieruit bleek dat de je de meeste likes kreeg op foto’s die worden gepost tussen 18u en 19u30 door de week en om 11u in het weekend. Let er wel op dat deze tijden gelden voor de verschillende tijden en werelddelen waar je volgers hebt.

De beste Instagramfilter

Er bestaat ook een filter die je de meer likes bezorgt, en dat is de ‘Gingham’-filter. Op de tweede plaats volgt de ‘Claredon’-filter. De foto’s die het meest populair zijn, zijn voor- en nafoto’s van meisjes die gewicht verliezen en reisfoto’s. In de top drie kunnen natuurlijk schattige dierenfoto’s ook niet ontbreken.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.