Home Fun Boeken Beth Reekles komt ook met een derde boek van ‘The Kissing Booth’

Beth Reekles komt ook met een derde boek van ‘The Kissing Booth’

'TKB3: One Last Time is gebaseerd op het script van de derde film en zal op tijd gelanceerd worden met de film volgend jaar.'

the kissing booth 3 boek
© Marcos Cruz via Netflix

Naast een derde film van ‘The Kissing Booth’ komt er nu ook een derde boek. Dat goede nieuws heeft auteur Beth Reekles zelf aangekondigd via Instagram.

Slechts enkele dagen nadat ‘The Kissing Booth 2‘ op Netflix verscheen, werd er al een vervolg aangekondigd. De twee films werden namelijk meteen na elkaar gefilmd, waardoor de derde al voor 2021 gepland staat. En nu is er nog goed nieuws, want er komt niet enkel een derde film, maar ook een derde boek! Auteur Beth Reekles kondigde dat zelf aan via Instagram.

Op de foto staat ‘The Kissing Booth 3 One Last Time‘ te lezen. Wat dus alleen maar meer doet vermoeden dat het derde deel waarschijnlijk ook het laatste zal zijn. Onder de post schreef Beth het volgende ‘Groot nieuws. Groot. GIGANTISCH. “The Kissing Booth 3” komt in 2021 naar Netflix… en de roman ook! “TKB3: One Last Time” is gebaseerd op het script van de derde film en zal op tijd gelanceerd worden met de film volgend jaar.’

De auteur is alvast heel enthousiast over het nieuws. ‘Ik ben hier zo opgewonden over, en het was zo leuk om te schrijven. Ik heb nauw kunnen samenwerken met Netflix voor “TKB3” en ook al kan ik nog niets zeggen over de verhaallijn (sorry!) Ik zeg je… het gaat helemaal geweldig zijn. Ik hoop echt dat jullie het ook geweldig zullen vinden.’ We zijn benieuwd!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.