Home Fun Bewijs dat we #Klaroline zullen zien in het vijfde seizoen van ‘The...

Bewijs dat we #Klaroline zullen zien in het vijfde seizoen van ‘The Originals’

Is dit een niet zo subtiele hint van Candice King?

The Originals
Foto: Giphy

We wisten al dat Candice King de ‘The Originals‘-cast ging vervoegen voor de première van het laatste seizoen. Toch konden we alleen maar speculeren over hoe de rol van Caroline Forbes uitgewerkt zou zijn in de serie. Nu heeft de actrice toch een tipje van de sluier opgelicht en wij kunnen daar alleen maar excited over zijn.

In de superemotionele seizoensfinale zagen we dat Stefan Salvatore zijn leven opgaf voor zijn broer Damon, waardoor Caroline Forbes haar happily ever after met hem dus niet kreeg. Daardoor haten we Julie Plec natuurlijk een klein beetje, maar we zijn al blij dat ze Damon niet doodde.

Voor alles een reden

Voor alles is er een reden, en dus ook voor deze gebeurtenis. Sinds Klaus Mikaelson voor het eerst verscheen naast Caroline, waarbij ze bijna stierf door hem, maar hij uiteindelijk toch haar leven redde, zijn zij het ultieme koppel voor veel fans.

Passionele scène

En die gevoelens werden bij het fandom nog meer versterkt sinds deze passionele scène die wij nooit zullen vergeten.

Een echte relatie kwam er nooit van, maar dat zit er misschien wel aan te komen nu Candice King haar rol opnam in ‘The Originals‘. Er werd bevestigd dat ze meespeelt in de eerste aflevering van het vijfde seizoen, maar over volgende afleveringen werd er niet gesproken.

#eentjevoordeKlarolineshippers

Nu postte Candice King zelf op haar Instagrampagina een foto van haar en Joseph Morgan aka Klaus met als onderschrift: ‘Ik had plezier met deze hooligan de afgelopen dagen. Dank je om mij te verwelkomen ‘The Originals’. #eentjevoordeKlarolineshippers’.

Oh my god! Wil dat zeggen dat we meer van Klaroline te zien zullen krijgen dan we eerst dachten?We hope so! Een officiële releasedatum is nog niet bekend, dus het is nog even geduldig afwachten tot het vijfde en laatste seizoen.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.