Home Fun Billie Eilish mist optreden en organiseert daarom ‘Where Do We Go?’-livestream

Billie Eilish mist optreden en organiseert daarom ‘Where Do We Go?’-livestream

Al moet je er wel wat voor over hebben...

billie eilish livestream
© Kevin Mazur/Getty Images

Als de coronacrisis er niet was geweest, zou Billie Eilish de afgelopen maanden getourd hebben over de hele wereld. En daarbij was er ook een stop gepland in ons land. Helaas is dat concert niet kunnen doorgaan, net zoals tal van andere optredens trouwens. Maar de ‘Bad Guy’-zangeres komt nu met een alternatief.

Billie Eilish zal de komende tijd niet in het Sportpaleis staan, maar de artieste kondigde wel zopas een virtueel concert aan voor fans wereldwijd. De zangeres deelde een foto op Instagram waarop we kunnen aflezen dat de ‘Where Do We Go?’-livestream plaatsvindt op 24 oktober (bij ons op 25 oktober om middernacht). Onder de foto schreef ze ‘miss doing shows so muuuuuch 😭 soo I’m doing a livestream october 24th and i can’t wait to be performing agaaaain. get your tickets now!‘.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Uiteraard is deze livesessie niet gratis, want beroemd of niet: celebs moeten ook hun boterham verdienen. Voor een ticket betaal je 30 dollar, wat ongeveer neerkomt op een 25 euro. Met dat ticket krijg je niet alleen toegang tot de livestream, maar ook tot exclusieve merchandise en het concert als video op aanvraag.

Heel leuk, maar fans zijn niet zo enthousiast over de prijs. In de reacties onder haar post lezen we bijvoorbeeld ‘I love you but why is it 30 dollars Billie‘ en ‘$30 for a ticket to watch u on a screen??’. Heb jij het geld er toch voor over? Tickets kopen kan via livestream.billieeilish.com.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.