Home Fun Billie Eilish brengt gloednieuwe single ‘My Future’ uit

Billie Eilish brengt gloednieuwe single ‘My Future’ uit

'De toekomst voelt onzeker en gek aan op dit moment.'

Billie Eilish my future
© Fox via Getty

Billie Eilish teasede haar fans de laatste dagen door aan te kondigen dat ze met een gloednieuw nummer zou komen. En nu is het zover! Afgelopen nacht releaste de zangeres ‘My Future’ met bijhorende muziekvideo.

Billie Eilish heeft tijdens de quarantaine niet stil gezeten. Ze nam niet enkel een überschattige puppy onder haar hoede, maar werkte ook aan haar muziek! Het resultaat daarvan is het nieuwe nummer ‘My Future‘ dat ze samen met haar broer Finneas, die trouwens zijn 23ste verjaardag vierde op de dag van de release, in elkaar heeft gestoken. Het muzikale duo lanceerde ook een bijhorende geanimeerde muziekvideo.

Eng jaar

‘My Future’ werd volgens Finneas aan het begin van de lockdown gecreëerd. ‘Het eerste dat we maakten tijdens de quarantaine was “My Future”. Ik zal voor altijd de regenachtige dagen koesteren die ik spendeerde aan het maken van dit lied met mijn zus. Het is om zoveel redenen een eng jaar geweest, maar ik kies om optimistisch te zijn en zovelen van jullie zorgen ervoor dat ik mij geïnspireerd voel over de toekomst. Hopelijk geniet je van dit lied ♥️’, schrijft Finneas op Instagram.

In een e-mail die Billie Eilish naar haar fans stuurde op de releasedag schreef de ‘Bad Guy’-zangeres volgens Rolling Stone onder andere het volgende: ‘We schreven dit aan het begin van de quarantaine. Het is een lied dat heel, heel persoonlijk en speciaal voor mij is. Wanneer we het schreven, was het exact waar mijn hoofd was – hoopvol, enthousiast en een enorme hoeveelheid aan zelfreflectie en zelfgroei.’ Ze hoopt ook dat haar fans er betekenis voor zichzelf in kunnen vinden. ‘De toekomst voelt onzeker en gek aan op dit moment. Maar ik denk dat we klaar moeten zijn om er werk in te steken, en als we dat doen, moeten we hoopvol en opgewonden zijn over onze toekomst’, aldus Billie.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.