Home Fun Billie Eilish dropt gloednieuwe single ‘Therefore I Am’

Billie Eilish dropt gloednieuwe single ‘Therefore I Am’

Die videoclip willen wij weleens naspelen!

© Getty

Billie Eilish brengt ons al in weekendmodus met haar gloednieuwe single ‘Therefore I Am’. Fans werden de afgelopen dagen al geteased met enkele visuals en een kort fragmentje, maar sinds gisteravond kan je het hele nummer beluisteren én de bijhorende videoclip bewonderen. En laat ons duidelijk zijn: dit nummer krijg je vandaag niet meer uit je hoofd!

Vote, vote, vote: Billie’s Instagram stond de laatste tijd helemaal in het teken van de Amerikaanse verkiezingsstrijd, maar nu de toekomst er erg rooskleurig uitziet voor Biden is het weer back to business voor de 18-jarige zangeres. Gisteravond dropte Billie dan ook haar gloednieuwe nummer ‘Therefore I Am’. De donkere bassen en haar intrigerende stem zijn daarbij blijvertjes, maar dit nummer beschikt over een opvallende laid back vibe die ons helemaal in weekendmodus brengt.

Ronddwalen in een shoppingcentrum

De bijhorende clip van bijna vijf (!) minuten werd door Billie zelf geregisseerd, en dat weten haar fans wel te smaken. Vergeet die strak geregisseerde scènes, spectaculaire filmlocaties en talloze figuranten: Billie is de enige ster in haar videoclip waarbij we haar volgen door een leeg winkelcentrum in Californië. Shoppen doet ze echter niet, wel hotdogs, pretzels en andere verrukkelijke snacks stelen uit eetkraampjes.

De tekst kan je volgens de zangeres op verschillende manieren interpreteren. ‘Ik ben erg benieuwd wat mensen eruit halen en ook wat ze voelen als ze het horen’ vertelt Billie Eilish over ‘Therefore I Am’ op Apple Music 1. ‘Het was erg leuk om dit nummer op te nemen en het voelt ook helemaal als mijzelf’, voegt de zangeres er nog aan toe. Billie is ook erg opgewonden en hoopvol voor de toekomst. De zangeres kan dan misschien wel niet op tournee, maar ze heeft door de hele coronacrisis wel de tijd om nieuwe dingen uit te proberen en naar hartenlust muziek te schrijven. Wij zijn alvast erg benieuwd naar haar volgende plaat.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.