Home Fun YASSS: Billie Eilish komt naar Werchter Boutique Pop-up

YASSS: Billie Eilish komt naar Werchter Boutique Pop-up

© Getty

Nadat Billie Eilish onze harten sneller liet slaan tijdens haar spectaculair optreden op Pukkelpop, bevestigde de 17-jarige zangeres zonet dat ze volgend jaar de pannen van het dak zal zingen en dansen tijdens Werchter Boutique. Ons hart slaat nu dus nóg ietsje sneller!

We stelden Billie Eilish tijdens haar performance op Pukkelpop duidelijk niet teleur, want onze favoriete zangeres komt volgend jaar al terug naar België. Wij houden 19 juli 2020 nu al vrij, want dan staat ze op het podium van Werchter Boutique! Een verrassende keuze van de organisatoren, als je ’t ons vraagt.

Pop-up

‘Billie Eilish is een wereldster’, licht organisator Herman Schueremans toe. ‘Ze begeestert haar fans, intrigeert muziekliefhebbers. Ze is bijzonder getalenteerd, een popster voor nieuwe tijden. Headlinen op een Werchterpodium, dat kan ze. Dat haar toerperiode niet matcht met onze andere festivals, mocht een passage niet in de weg staan. Het eenmalige Werchter Boutique pop-up wordt een volwaardig dagfestival. De verdere line-up is in de maak.’

De ‘bad guy’-zangeres zal dus op het kleine zusje van Werchter Boutique, Werchter Boutique Pop-Up, de boel afsluiten met een – laat ons hopen – waanzinnig optreden. Vorige week kregen we ook al te horen dat Taylor Swift op 20 juli de headliner op Werchter Boutique zal zijn, en dat betekent dus dat we ons volgend jaar aan een serieuze portie girlpower mogen verwachten.

Tickets voor Werchter Boutique Pop-up met Billie Eilish zijn vanaf vrijdag 4 oktober om 9u te koop via ticketmaster.be en proximusgoformusic.be. De prijs? € 89! De line-up van Werchter Boutique Pop-up wordt binnenkort aangevuld.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.