Home Fun Food OMG: er komen binnenkort M&M’s met Nutellasmaak in de rekken

OMG: er komen binnenkort M&M’s met Nutellasmaak in de rekken

The best of both worlds!

M&M's
M&M's

Chocoladebroeders, opgelet! Je dierbare M&M’s lanceren binnenkort dé M&M-smaak waarvan we in onze stoutste dromen nog niet durfden dromen: Nutella!

Oké, de kritische zielen onder jullie hadden het vast al wel gemerkt. We geven eerlijk toe dat er op de verpakking van de gloednieuwe M&M’s niet ‘Nutella‘, maar ‘hazelnut spread‘ (hazelnootpasta) te lezen staat. Maar dat is uiteraard basically the same thing. De nieuwe M&M’s  zullen zoals gewoonlijk omhuld zijn met een dun laagje melkchocolade en een mooi kleurtje, maar ze zullen deze keer volledig gevuld zijn met hazelnootpasta. Yum!

En in ons land?

Terwijl er wereldwijd (en dan vooral in de Verenigde Staten) aan de lopende band nieuwe M&M-smaken uitgevonden en -gebracht worden, moet ons land het vaak stellen met de klassiekers. En aangezien ons landje afgelopen zomer al de M&M’s met crunchy karamel gegund werd, vermoedden we al wel dat we even zullen moeten wachten op een nieuwe smaak

Mars, het bedrijf achter die verdomd lekkere M&M’s, liet ons weten dat de M&M’s met hazelnootpastasmaak dit jaar nog niet in ons land te verkrijgen zullen zijn… Duimen voor volgend jaar, dus!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.