Home Fun Disney lost ontroerende trailer voor ‘Black Beauty’

Disney lost ontroerende trailer voor ‘Black Beauty’

De film is vanaf 27 november beschikbaar op Disney+.

Black Beauty Disney
© Disney

Zet je schrap voor de meest ontroerende film van het jaar, want Disney loste gisteren de trailer voor ‘Black Beauty’. Het aangrijpende verhaal van Anna Sewell werd in een nieuw en jeugdig jasje gestoken en wij moesten bij het zien van de trailer al een traantje wegpinken. Dat belooft!

De hoofdrol is weggelegd voor Mackenzie Foy, beter bekend als Renesmee Cullen uit ‘The Twilight Saga‘. Zij neemt de rol van de 17-jarige wees Jo Green op zich. In de moderne versie van de klassieker wordt het wilde paard Black Beauty weggenomen bij haar familie en belandt ze in de stallen van Birtwick. Het is daar dat Jo en het schuchtere paard elkaar ontmoeten en een onbreekbare band opbouwen. Jo is de enige die Black Beauty tot rust kan brengen en haar vertrouwen kan winnen, Black Beauty helpt Jo op haar beurt om haar verlies een plaats te kunnen geven. Het onafscheidelijke duo komt voor enkele avonturen en moeilijke keuzes te staan, en als we de trailer mogen geloven zullen wij het niet droog kunnen houden. 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

In de trailer is de stem van Black Beauty nog niet te horen, maar we weten wel al wie die rol op zich mocht nemen: Kate Winslet. Daarnaast spelen ook Iain Glen (uit ‘Game of Thrones’), Claire Forlani (uit ‘Five Feet Apart’) en Calam Lynch (uit ‘Dunkirk’) een belangrijke rol. Uit de trailer kunnen we ook afleiden dat liefde, vriendschap en respect centraal zullen staan in de verhaallijn. Wij kijken er nu al naar uit om de volledige film te kunnen zien!

‘Black Beauty’ is vanaf 27 november beschikbaar op Disney+.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.