Home Fun BRRR: dit is de angstaanjagende trailer voor ‘The Chilling Adventures of Sabrina’

BRRR: dit is de angstaanjagende trailer voor ‘The Chilling Adventures of Sabrina’

Zo eng hadden we ons de bovennatuurlijke 'Riverdale'-spin-off niet voorgesteld...

The Chilling Adventures of Sabrina
Netflix

Op 26 oktober komt de langverwachte serie ‘The Chilling Adventures of Sabrina‘ eindelijk naar Netflix. Nu is er een allereerste trailer gelanceerd en wij doen het al in ons broek. Zo eng hadden we ons de ‘Riverdale‘-spin-off toch niet voorgesteld! Brrr…

De trailer van ‘The Chilling Adventures of Sabrina‘ begint met een creepy versie van het ‘Happy Birthday’-lied. In de trailer horen we een meisje schreeuwen, zien we drie enge kleine meisjes, een soort van sekte en iets wat lijkt op de duivel himself. Jakkes! Niet voor gevoelige kijkers als je het ons vraagt…

Sabrina Spellman

Sabrina Spellman, een personage uit de Archie Comics waarop ‘Riverdale’ gebaseerd is, moet haar tweedelige aard als halfheks, halfmens, terug samenbrengen terwijl ze vecht tegen het kwaad dat haar, haar familie en de mensheid bedreigt.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Als je ‘Riverdale‘ al wat eng vond, zal je van deze spin-off helemaal de kriebels krijgen. Toch kunnen we niet wachten tot het 26 oktober is. Hoeveel afleveringen er zullen zijn en of ze wekelijks of in één keer zullen kunnen bekijken, is nog niet duidelijk. We weten wel dat Netflix al twee seizoenen heeft besteld. Yes!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.