Home Fun BUDGET BUY: Action verkoopt superleuke, spotgoedkope zwembanden en luchtbedden

BUDGET BUY: Action verkoopt superleuke, spotgoedkope zwembanden en luchtbedden

Kies je voor een flamingo, zeemeermin of eenhoorn? Of dobber je straks rond op een luchtbed in de vorm van een cocktail?

Action
Foto: Sunnylife Australia

Opdat jij en je beste vriendinnen in het weekend lekker zouden kunnen genieten van die sushiboot – en we weten allemaal dat dat gigantisch veel geld kost – delen wij met plezier onze favoriete budget buy. Vandaag op het menu: deze leuke, spotgoedkope zwembanden van Action. Kies jij voor een flamingo, zeemeermin of eenhoorn?

Ben jij dit weekend uitgenodigd bij die ene vriendin met dat zwembad? Lucky you! Als je nog op zoek bent naar een leuke zwemband om op te dobberen, en je helaas te laat bent voor die zalige luiaard, raden we je aan om je te haasten naar de dichtstbijzijnde Action. De budgetketen verkoopt namelijk superleuke zwembanden voor maar € 3,49. Kiezen doe je uit een flamingozeemeermin of magische eenhoorn. Zo leuk!

Lig je liever op een luchtbed? Dan geniet je van het zonnetje van op een luchtmatras in de vorm van een cocktailijsje of biertje voor € 4,99 of scoor je een XL-luchtbed in de vorm van een emoji of lachend kakske voor € 5,95.

1 / 7
Flamingo
Zeemeermin
Eenhoorn
Pintje
Cocktail
Lachend kakske
Emoji
Flamingo
Flamingo

Zeemeermin
Zeemeermin

Eenhoorn
Eenhoorn

Pintje
Pintje

Cocktail
Cocktail

Lachend kakske
Lachend kakske

Emoji
Emoji

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.