Home Fun Camila Mendes en Maya Hawke zullen binnenkort samen te zien zijn in...

Camila Mendes en Maya Hawke zullen binnenkort samen te zien zijn in een Netflixfilm

Dat wordt sowieso een succes!

Camila Mendes Maya Hawke
© Netflix

Twee van onze favoriete actrices zullen binnenkort samen te zien zijn in een gloednieuwe Netflixfilm. Camila Mendes (Veronica Lodge in ‘Riverdale’) zal op de set namelijk naast niemand minder dan Maya Hawke (Robin in ‘Stranger Things’) staan. Wat een dreamteam!

De twee actrices kregen een rol te pakken in een youngadultfilm van de ‘Someone Great‘-regisseur Jennifer Kaytin Robinson. ‘Strangers‘ zal volgens Deadline het vervolg worden op die film en wordt omschreven als een eerder duistere komedie waarin de twee tienermeisjes Drew en Eleanor samenwerken om elkaars pestkoppen uit te schakelen. Het zou gaan om een moderne remake van ‘Strangers on a Train‘, een psychologische thriller uit 1950. Dat boek werd een jaar later verfilmd door de legendarische regisseur Alfred Hitchcock en zal nu in een nieuw jasje gestoken worden. 

Wie welke rol op zich zal nemen, is nog niet helemaal duidelijk. Aangezien zowel ‘Stranger Things’ als ‘Riverdale’ twee enorm populaire Netflixshows zijn, zijn we er wel zeker van dat ook ‘Strangers’ een enorm groot succes zal worden. Camila Mendes liet op Instagram al weten dat ze er ontzettend hard naar uitkijkt om samen met Maya op de set te staan. ‘Ik ben zo opgewonden dat het pijn doet‘, schrijft ze bij een screenshot van een krantenartikel. 

View this post on Instagram

A post shared by camila mendes (@camimendes) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wanneer de film precies op Netflix zal verschijnen, is nog niet helemaal duidelijk. Wat wij wel al met zekerheid weten, is dat we nu al uitkijken naar het resultaat!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.