Home Fun Kiernan Shipka verklapt welke ‘Chilling Adventures of Sabrina’-collega de beste kusser is

Kiernan Shipka verklapt welke ‘Chilling Adventures of Sabrina’-collega de beste kusser is

Ross 'Harvey Kinkle' Lynch of Gavin 'Nick Scratch' Leatherwood?

chilling adventures of Sabrina
© Getty

Kiernan Shipka, die Sabrina Spellman speelt in ‘Chilling Adventures of Sabrina’, heeft het geluk gehad om met zowel Ross Lynch als Gavin Leatherwood te kussen in de serie. Nu heeft de actrice verklapt wie volgens haar de beste kusser is van de twee.

Kiernan ‘Sabrina Spellman’ Shipka werd tijdens de MTV Movie & TV Awards gevraagd naar wie van haar collega’s de beste kusser was tijdens ‘Chilling Adventures of Sabrina‘: Ross ‘Harvey Kinkle’ Lynch of Gavin ‘Nick Scratch’ Leatherwood? Kiernan wilde eerst geen antwoord geven voor miljoenen mensen, maar…

And the winner is…

Ross en Gavin konden Kiernan uiteindelijk samen overtuigen en de actrice verklapte het antwoord als volgt: ‘Jongens, het is gewoon, luister naar me. Het zou niet eerlijk zijn tegenover Ross… dat iedereen weet wat voor een goede kusser hij is.’ En de winnaar is dus Ross Lynch aka Harvey Kinkle! De acteur gaf zijn collega Gavin een schouderklopje als troost.

Vijfde wiel

Kiernan was die avond ook even het vijfde wiel aan de wagen toen Ross Lynch en Gavin Leatherwood toonden wat de geheimen zijn van een goede kus.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.