Home Fun HEBBEN: met deze Cat Selfie maak je de zaligste foto’s met je...

HEBBEN: met deze Cat Selfie maak je de zaligste foto’s met je kat

Picture purrrr-fect!

cat selfie
© Radbag

Goed nieuws voor alle catladies! Radbag verkoopt een accessoire waardoor je vanaf nu alleen nog maar perfecte selfies trekt samen met je kat.

Je hebt de mooiste kat ter wereld – duh! – maar je krijgt het beestje maar niet goed op de foto. Ze heeft evenveel aandacht voor jouw gsm als jij voor pakweg duivenmelken, waardoor elke selfie die je trekt bestaat uit jij en een wazige vlek – lees je wegglippende kat.

Dat probleem is voorgoed van de baan. Radbag verkoopt nu een Cat Selfie die je kat zal bombarderen tot een selfie queen of king! Het accessoire bestaat uit een paars plastic vormpje in de vorm van een kattenkopje met daarin een belletje. Je plaats het bovenop je smartphone, even schudden voor gebruik of voor de foto en je kat kijkt gegarandeerd recht in de lens. Je kan het hebbeding hier kopen voor slechts € 11,95. Je Instagramfollowers zijn bij deze gewaarschuwd dat er een stortvloed aan catspam aankomt. Sorry, not sorry!

Wie thuis een hond in plaats van een kat heeft rondlopen, moet niet panikeren want er is ook een coole variant voor je viervoeter. Puparazzi kunnen de Pet Selfie hier kopen voor € 14,31. Het kattebelletje maakt plaats voor een tennisbal, het favoriete speeltje van zo goed als elke fluffy haarbal.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.