Home Fun Food YUM: Cereal Heaven wordt jouw nieuwe hotspot om te ontbijten

YUM: Cereal Heaven wordt jouw nieuwe hotspot om te ontbijten

Cereal Heaven

Niets kan meer smaken dan een lekker kommetje cornflakes ‘s morgens. In cornflakesbar Cereal Heaven kan je helemaal losgaan en kiezen uit meer dan honderd verschillende soorten ontbijtgranen. Bye bye ochtendhumeur!

Begin november 2018 opende de allereerste cornflakesbar in ons land: Cereal Heaven. Deze toffe zaak ligt op de Vlasmarkt in Antwerpen, op een boogscheut van de Groenplaats. Wij zouden het niet erg vinden om af en toe onze boterham met choco te skippen en te ontbijten in de hemel der ontbijtgranen!

Internationaal

Sara Lievers en haar man Maarten van Minnebruggen kwamen op het idee voor Cereal Heaven toen ze een cornflakesbar in Portugal bezochten. Na wat research ontdekten ze dat er over heel Europa al heel wat dergelijke zaken bestaan, behalve in België. Zij besloten dit gat in de markt smaakvol op te vullen. Het koppel importeert ontbijtgranen van over de hele wereld: Australië, Korea, Amerika…

Honderden smaakjes

Cereal Heaven heeft een supertof concept: je kan namelijk kiezen uit drie formaten van kom: klein (€ 6,90), medium (€ 7,90) en groot (€ 8,90). Vervolgens mag je drie (!) uit honderd soorten cornflakes kiezen én twee toppings, gaande van fruit en nootjes tot kleine stukjes snoepreep.

Lactose- en glutenvrij

En er is goed nieuws voor degenen onder jullie die geen zuivel of lactose eten, want de melk die je over je ontbijtgranen giet, kan je ook volledig zelf kiezen. Er is keuze uit kokosmelk, amandelmelk, hazelnootmelk, aardbeimelk en nog andere. Er is zelfs een lactosevrije variant én er zijn glutenvrije ontbijtgranen. Voor wie keuzes maken de hel is – guilty – maakten de eigenaars Sara en Maarten een menu waarop al een tiental soorten combinaties staan.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Breakfastdate met je besties? Iedereen is er van dinsdag tot vrijdag, van 8 tot 16 uur en op zaterdag en zondag van 9 tot 17 uur van harte welkom. Volg hen op Facebook of Instagram.

Tekst: Herlinde Matthys

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.