Home Celebs Celeb News WOW: Charles Melton, Vanessa Hudgens en Alexander Ludwig spelen mee in vervolg...

WOW: Charles Melton, Vanessa Hudgens en Alexander Ludwig spelen mee in vervolg op ‘Bad Boys’

‘Onze’ Adil El Arbi en Bilall Fallah regisseren de film.

Charles Melton
© Photo News

We wisten al dat Charles Melton binnenkort te zien is in de romantische film ‘The Sun is Also a Star‘. Nu mag de ‘Riverdale‘-acteur nog een topper aan zijn acteerlijstje toevoegen. Hij speelt namelijk mee in het vervolg op ‘Bad Boys‘. Ook Vanessa Hudgens en Alexander Ludwig hebben een rol gescoord in de actiefilmklassieker.

In 2020 nemen WillMike LowreySmith en MartinMarcus BurnettLawrence hun rol als rechercheur weer op zich. In ‘Bad Boys for Life‘ worden de twee acteurs vervoegd door drie nieuwe talenten. ‘Riverdale’-acteur Charles Melton, ‘The Princess Switch’-actrice Vanessa Hudgens en ‘The Hunger Games’-acteur Alexander Ludwig spelen namelijk allemaal een rol in de film.

Volgens bronnen van het magazine Variety maken hun personages deel uit van een modern en gespecialiseerd politieteam. Wanneer er een nieuwe bedreiging opduikt in Miami moeten ze de handen ineenslaan met originele Bad Boys. Voor de rol van de slechterik zijn de makers nog op zoek naar de perfecte acteurs.

Adil El Arbi en Bilall Fallah

‘Bad Boys for Life’ wordt geregisseerd door niemand minder dan onze eigen Adil El Arbi en Bilall Fallah (‘Black’, ‘Image’ en ‘Patser’). Het script van de derde ‘Bad Boys’-film werd geschreven door Peter Craig (‘The Hunger Games’, ‘Transformers’). We kunnen dus met zekerheid zeggen dat het een topper zal zijn! De release van de actiefilm is gepland voor 17 januari 2020.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.