Home Fun Check de eerste vlog van Project A-team met Angela Jakaj!

Check de eerste vlog van Project A-team met Angela Jakaj!

Angela Jakaj
Angela Jakaj – die je waarschijnlijk kent als Leyla van ‘D5R’ op Ketnet – maakt dit jaar haar middelbare school af en wordt achttien jaar. Hoog tijd dus om te profiteren van het feit dat ze nog even niet volwassen is en samen met haar vrienden alles te doen wat hun tienerharten begeren. Angela maakte een bucketlist met dingen die ze dit jaar nog wil uitsteken en vlogt voor ons over haar Project A-team. First up: een (pijnlijk) potje paintball!

17 going on 18

Misschien kijk je er wel naar uit om eindelijk van die saaie, lange schooldagen af te zijn en als volwassene behandeld te worden. Maar de middelbare school en je tienerjaren hebben ook véél voordelen en dat beseft Angela maar al te goed. Voor ze afscheid moet nemen van haar klas en ze officieel volwassen wordt, wil ze dus alles uit dat laatste jaar halen. Angela en haar A-team (klinkt als ‘eighteen’, get it ;-)?) trokken naar een paintballhal om elkaar af te knallen met verfballen en dat bleek iets pijnlijker dan verwacht. Check de eerste vlog van de gekke gang en vergeet zeker geen duimpje te geven als je ‘m leuk vond!

Zelf lid worden van Angela’s A-team?

Wil je ook weleens meedoen met één van de opdrachten van Angela’s bucketlist? Neem een leuke foto met jouw team en post ‘m op Instagram met de hashtag #projectateam. Wie weet nodigt Angela je uit voor haar volgende vlog!

Of volg gewoon Angela’s voorbeeld, stel samen met je vrienden jullie eigen bucketlist op (of volg die van Angela) en daag jullie zelf uit om ‘m dit schooljaar nog helemaal te doen. Denk ook aan leuke opdrachten op school zoals een flashmob op de speelplaats, een prank uithalen met de strengste leerkracht, op een random dag met heel je klas verkleed naar school komen,…alles kan! 

Voor meer vlogs van Angela, beautytutorials van Lynn (met deze week weer een leuke giveaway!) en interviews met BV’s op exclusieve feestjes, moet je op ons YouTube-kanaal zijn. Abonneer je om niets te missen!

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.