Home Fun OMG: ‘Honey’ en deze twee chickflicks staan vanaf december op Netflix

OMG: ‘Honey’ en deze twee chickflicks staan vanaf december op Netflix

De klassiekers maken ons instant nostalgisch.

chickflicks
© Netflix

Het enige wat wij van plan zijn in de koude maand december is onder een dekentje met een warme chocolademelk in de zetel kruipen. Netflix maakt het ons nu nog iets gemakkelijker om lekker te relaxen voor de tv, want binnenkort staan er drie chickflicks op Netflix die ons nostalgisch maken. Heb jij de klassiekers ‘Footloose’, ‘Honey’ of ‘Bring It On Again’ nog nooit gezien? Dan kan je er binnenkort werk van maken!

1 / 3
Footloose (2011)
Honey (2003)
Bring It On Again
Footloose (2011)
Footloose (2011)

Ren MacCormack (Kenny Wormald) verhuist naar een klein stadje waar rockmuziek en dans verboden zijn. Daar brengt de rebelse tiener met zijn dansbenen maar al te graag verandering in.

Vanaf 1 december op Netflix

Trailer

Honey (2003)
Honey (2003)

De stoere danseres en choreografe Honey (Jessica Alba) droomt ervan het te maken in de danswereld. Ze is hiphoplerares in het buurtcentrum en doet verschillende audities om haar dromen te realiseren. Wanneer de kans van haar leven op haar pad komt, moet ze beslissen of ze wel alles over heeft voor succes.

Vanaf 16 december op Netflix

Trailer

Bring It On Again
Bring It On Again

Wanneer Whittier (Anne Judson-Yager) van mean girl Tina (Bree Turner) moet kiezen tussen cheerleaden en haar vriendschap met Monica (Faune Chambers Watkins), beslissen ze om hun eigen team op te richten met alle buitenbeentjes van de school. Ze nemen het op tegen het cheerleaderteam van Tina.

Vanaf 16 december op Netflix

Trailer

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.