Home Fun 18 chickflicks die je kan (her)bekijken via Netflix

18 chickflicks die je kan (her)bekijken via Netflix

Je zal nog tijd te kort hebben om ze allemaal (opnieuw) gezien te hebben!

chickflicks
© Netflix

Heb je zin om nog eens een echte chickflick te bekijken? Gelukkig staan er tal van nieuwere en oudere toppers op Netflix die je kan (her)bekijken. Wij verzamelden 18 titels die je meteen aan je kijklijst wil toevoegen! Wedden dat je tijd te kort zal hebben om ze allemaal (opnieuw) gezien te hebben?

1. Love, Rosie

Jarenlang komen en vertrekken jeugdvrienden Rosie en Alex in en uit elkaars leven. Ze hebben het moeilijk om hun laatste, intieme band die ze delen in stand te houden.

© Constantin Film

2. The Kissing Booth

Elles allereerste kus met de broer van haar beste vriend Lee leidt tot meer, maar wat als hij erachter komt? Is de knappe bad boy het waard om haar vriendschap op het spel te zetten?

© Netflix

PS ook het vervolg ‘The Kissing Booth 2’ staat op Netflix en het derde deel komt er binnenkort aan!

3. To All The Boys I’ve Loved Before

Lara Jean Covey heeft liefdesbrieven geschreven voor alle jongens van wie ze ooit heeft gehouden, maar is nooit van plan om die op te sturen. Op een dag verdwijnt de hoedendoos waarin al haar brieven zitten. Haar (ex-)crushes komen erachter hoe Lara Jean zich voelde op het moment dat ze de brieven schreef.

© Netflix

PS kijk zeker ook het tweede en derde deel in de filmreeks.

4. Tall Girl

De zestienjarige Jodi is heel groot en heeft zich nooit goed gevoeld in haar vel, maar dat verandert allemaal wanneer ze valt voor de knappe en even grote uitwisselingsstudent Stig. Stig verblijft bij Jodi’s beste vriend Dunkleman, waardoor Jodi verstrikt raakt in een verrassende driehoeksverhouding.

© Netflix

5. Naomi and Ely’s No Kiss List

Naomi en haar beste vriend Ely, die homoseksueel is, zijn al van kleins af aan onafscheidelijk, maar hun vriendschap wordt op de proef gesteld wanneer ze allebei voor dezelfde jongen vallen.

© Lionsgate Films

6. Sierra Burgess is a Loser

Een verkeerd verstuurd bericht zorgt ervoor dat de onpopulaire Sierra en sporter Jamey in contact komen met elkaar, maar hij denkt dat hij met een populaire cheerleader aan het sturen is…

© Netflix

7. #RealityHigh

Topstudente Dani droomt ervan om te studeren aan de beste veterinaire school ter wereld. Wanneer de glamoureuze Alexa, de ex van Dani’s vriendje Cameron, terug vrienden met haar wil worden, moet ze op haar hoede zijn.

© Netflix

8. She’s The Man

Wanneer het vrouwelijk voetbalteam geschrapt wordt omdat er te weinig meisjes ingeschreven zijn, stelt Viola aan de coach voor om mee te doen met de jongens. Wanneer hij haar in haar gezicht uitlacht, beslist ze om hem en haar ex-vriend te bewijzen dat meisjes even goed, of zelfs beter, zijn dan jongens. Ze neemt de plek van haar broer in het voetbalteam van zijn nieuwe school in, terwijl hij naar Londen trekt om op te treden.

© Dreamworks

9. When We First Met

Noah maakt gebruik van een magische photo booth die hem terug meeneemt in de tijd, in de hoop zo het hart van zijn beste vriendin Avery te veroveren de avond dat ze elkaar voor het eerst ontmoetten.

© Netflix

10. What a Girl Wants

(enkel met Engelse en Franse ondertiteling)

De Amerikaanse Daphne heeft haar vader nog nooit ontmoet en besluit om naar Europa te trekken om hem te vinden. Eens daar ontdekt ze dat hij een belangrijke politicus is.

© Warner Bros.

11. The Last Summer

Het is hun laatste zomer voor ze naar de universiteit vertrekken en elk zoeken ze nog hun weg. Ze worstelen met gevonden en verloren liefdes en vormen vriendschappen onder onverwachte omstandigheden. Terwijl ze op het randje van het volwassen zijn staan, beslissen ze wie ze zullen zijn en wat ze zullen doen met hun leven.

© Netflix

12. Someone Great

Jenny staat op het punt te verhuizen naar een andere stad en is na een hartverscheurende break-up terug single. Ze besluit er nog een laatste fantastische avond van te maken met haar beste vriendinnen.

© Netflix

13. Two Night Stand

Het avontuurtje tussen Megan en Alec wordt onbedoeld verlengd door een sneeuwstorm. Iedereen moet binnen blijven tot de storm is gaan liggen. Ze zitten dus met elkaar opgescheept.

© Entertainment One

14. A Week Away

‘A Week Away’ gaat over de onrustige tiener Will Hawkins die een aanvaring heeft met de wet en moet kiezen: naar de jeugdgevangenis gaan of zich inschrijven voor een christelijk zomerkamp. Het wordt de laatste optie en eenmaal daar stelt hij zijn hart open voor Avery, de dochter van de eigenaar van het kamp. Summer vibes, muziek, dans, tienerliefde, …

© Netflix

15. Isi & Ossi

Miljardairsdochter Isabel ofte Isi mag van haar ouders niet naar de koksschool. Ze beraamt een plan en begint zogezegd een relatie met een bokser, Oscar ofte Ossi, zodat ze haar moeder en vader op andere gedachten kan brengen en haar culinaire dromen mag najagen.

© Netflix

16. The Perfect Date

Brooks Rattigan komt op het geniale idee om geld te verdienen zodat hij aan Yale kan studeren. Hij creëert de app ‘The Stand-in’ en scoort zo dates met meisjes waarvan hij de perfecte date moet spelen. Via de service leert hij tal van knappe meisjes kennen, waaronder ook Celia Lieberman en het meisje van zijn dromen Shelby Pace. Maar is het populaire meisje wel diegene die hij wilt?

© Netflix

17. Grease

Tijdens de zomer worden het brave meisje Sandy en de bad boy Danny verliefd en ze hebben de tijd van hun leven. Maar hun wegen scheiden wanneer ze terug naar school moeten. Of dat dachten ze, want toevallig gaat Sandy naar dezelfde school. Blijft hun liefde zoals het was of zorgt een andere omgeving voor andere gevoelens?

© Paramount Pictures

18. 13 Going On 30

Jenna doet een wens op haar 13de verjaardag en wordt de volgende dag wakker als een succesvolle 30-jarige vrouw. Op het eerste gezicht lijkt haar leven perfect, maar ze komt er al snel achter dat volwassen zijn toch niet zo fantastisch is.

© Sony Pictures

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.