Home Fun Deze twee ‘Chilling Adventures of Sabrina’-acteurs krijgen een vaste rol in de...

Deze twee ‘Chilling Adventures of Sabrina’-acteurs krijgen een vaste rol in de Netflixserie

Welk personage is jouw favoriet?

chilling adventures of Sabrina
© Netflix

Na een fantastisch eerste en tweede seizoen van ‘Chilling Adventures of Sabrina’ staan er ons nog minstens twee nieuwe seizoenen te wachten (yes!). Nu hebben we ook goed nieuws voor de fans van Nicholas Scratch en Theo Putnam. De twee personages krijgen een vaste rol in de Netflixserie.

In het derde seizoen van ‘Chilling Adventures of Sabrina’ zullen we heel wat meer te zien krijgen van acteurs Gavin Lockwood en Lachlan Watson. Hun personages Nicholas en Theo zijn gepromoveerd en we zullen dus meer van hen te zien krijgen in het derde én vierde seizoen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wanneer het derde deel van ‘CAOS’ van start gaan op Netflix en waarover het zal gaan is nog niet helemaal duidelijk. In het tweede seizoen zagen we hoe Sabrina’s vriendje Nick Scratch zichzelf opofferde om the Dark Lord te verslaan en daardoor nu vastzit in de hel. Maar natuurlijk zijn Sabrina en haar vrienden al een plan aan het beramen om hem te bevrijden. Ook Prudence en Ambrose zullen waarschijnlijk de handen in elkaar slaan om Father Blackwood op te sporen en te doden.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.