Home Fun Deze acteur vervoegt de ‘Riverdale’-cast als man (!) van Veronica Lodge

Deze acteur vervoegt de ‘Riverdale’-cast als man (!) van Veronica Lodge

Archie en Veronica blijven dus niet samen na de middelbare school...

chris mason riverdale
© The CW

Niet enkel Erinn Westbrook vervoegt de ‘Riverdale’-cast in het vijfde seizoen. Deadline kondigde zopas aan dat ‘The Perfectionists’-acteur Chris Mason ook een terugkerende rol krijgt in de nieuwe afleveringen. En dat als de man van Veronica Lodge!

Vanaf 21 januari krijgen we weer wekelijks nieuwe afleveringen van ‘Riverdale‘ op Netflix. En terwijl we enkel nog maar een trailer hebben te zien gekregen voor de eerste drie afleveringen van het vijfde seizoen, weten we nu wel al één ding zeker: Veronica Lodge en Archie Andrews blijven na de middelbare school niet samen.

Deadline bracht namelijk het nieuws dat er een nieuwe liefde in het leven van Veronica Lodge zal komen, en die wordt gespeeld door ‘Pretty Little Liars: The Perfectionists’-acteur Chris Mason. Chris’ personage heet Chad Gekko (we zagen het figuur – toen gespeeld door Reid Prebenda – al in ‘Katy Keene’) en wordt omschreven als ‘Veronica’s controlerende en jaloerse echtgenoot die op Wall Street werkt. Een alfamannetje die zich bedreigd voelt door Veronica’s leven in Riverdale en vooral door haar vriendschap met Archie’.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Chris Mason (@chrismason_1)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Kus Betty en Archie

Volgens de Amerikaanse nieuwssite zal personage Chad in de vierde aflevering geïntroduceerd worden. Het ziet er dus naar uit dat Varchie na de tijdsprong van zeven jaar geen koppel meer zal vormen. Misschien zal de kus tussen Archie en Betty aan de basis van de breuk liggen? En zo ja, wil dat ook zeggen dat Bughead uit elkaar gaat? En wat betekent dat voor de vriendschap tussen Betty en Veronica? We ontdekken het (hopelijk) héél binnenkort!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.