Home Fun ’13 Reasons Why’-acteur Christian Navarro deed auditie voor de rol van Eric...

’13 Reasons Why’-acteur Christian Navarro deed auditie voor de rol van Eric in de nieuwe ‘The Little Mermaid’

the little mermaid
© Disney/Getty

Eerlijk? We waren diep teleurgesteld toen – na alle geruchten – bleek dat Harry Styles de rol van Eric in de live-actionremake van ‘The Little Mermaid’ dan toch niet op zich zou nemen. Gelukkig hebben we nu terug hoop, want een van onze favoriete acteurs uit de Netflixserie ’13 Reasons Why’ verklapte dat hij eerder deze maand auditie deed voor de rol. Fingers crossed!

Niemand minder dan Christian Navarro, beter bekend als Tony Padilla, liet eerder deze week op Twitter weten dat hij auditie deed voor de rol van Eric. Eerder kondigde hij al aan dat hij geïnteresseerd was in de rol en daar konden zijn fans het duidelijk mee vinden, want Twitter explodeerde van de positieve reacties op zijn interesse.

Gelijkenissen

Het is daarom dat de acteur zich ook effectief meldde voor de casting. ‘Ik kan niet geloven hoe enthousiast jullie zijn en ik heb nóg beter nieuws in petto! Disney las namelijk ook dat ik geïnteresseerd was in de rol en belde me met de vraag of ik auditie zou willen doen. Ze wilden weten wat ik in mijn mars heb, dus ik bezorgde hen een filmpje‘, liet Christian weten.

We willen natuurlijk geen valse hoop geven, maar wij kunnen wel al een aantal sexy gelijkenissen tussen Christian en Eric spotten. Disney, it’s up to you! 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.