Home Fun ‘Five Feet Apart’-fans opgelet, ‘Clouds’ staat vanaf oktober op Disney+

‘Five Feet Apart’-fans opgelet, ‘Clouds’ staat vanaf oktober op Disney+

'Clouds' is trouwens niet de enige titel die in oktober naar Disney+ komt.

© Disney+

Goed nieuws voor fans van romantische tearjerkers zoals ‘The Fault in our Stars’ en ‘Five Feet Apart’, want Disney+ komt in oktober met een nieuwe titel die er heel wat van wegheeft.

Clouds‘ is geïnspireerd op een waargebeurd verhaal en gaat over Zach Sobiech, een zeventienjarige tiener die gediagnosticeerd is met osteosarcoom, een zeldzame vorm van botkanker. Hij kan rekenen op de steun van zijn vriendin Amy, zijn ouders Rob en Laura en zijn beste vriendin Sammy. Wanneer hij te horen krijgt dat de ziekte uitgezaaid is, besluiten hij en Sammy van de resterende tijd gebruik te maken om hun dromen na te jagen. En dat doen ze met de hulp van hun leerkracht Mr. Weaver. De twee muzikale talenten krijgen de kans van hun leven wanneer ze een platencontract worden aangeboden. Hij begint aan een reis vol vriendschap, liefde en muziek.

Justin Baldoni

In de film speelt Fin Argus de rol van hoofdpersonage Zach. Daarnaast zien we onder andere ook Madison Iseman als zijn geliefde Amy, Tom Everett Scott en Neve Campbell als zijn ouders, Sabrina Carpenter als bestie Sammy en Lil Rel Howery als Mr. Weaver. Een verschrikkelijke ziekte en liefde staan centraal in het verhaal. Rings a bell? Geen wonder! ‘Jane The Virgin’-acteur Justin Baldoni, die ook ‘Five Feet Apart’ regisseerde, is verantwoordelijk voor ‘Clouds’.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘The Mandalorian’

De Disney+ Original staat vanaf 16 oktober op de streamingdienst. ‘Clouds’ is trouwens niet de enige titel die in oktober naar Disney+ komt. Vanaf 30 oktober staat onder andere ook het nieuwe seizoen van ‘The Mandalorian‘ erop en vanaf die datum kunnen we ook de animatiefilm ‘Ferdinand‘ bekijken.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.