Home Fun Cole Sprouse laat zijn emotionele kant zien in de nieuwe trailer van...

Cole Sprouse laat zijn emotionele kant zien in de nieuwe trailer van ‘Five Feet Apart’

Cole Sprouse
© YouTube

Begin november werd er een teaser gelanceerd voor de film ‘Five Feet Apart‘ met Cole Sprouse en Haley Lu Richardson in de hoofdrol. Nu is er een eerste officiële trailer en daarin laat de ‘Riverdale’-acteur zijn emotionele kant zien.

‘Five Feet Apart’ gaat over twee jongeren, Will (Cole Sprouse) en Stella (Haley Lu Richardson), die mucoviscidose, taaislijmziekte, hebben. Ze ontmoeten elkaar en worden verliefd terwijl ze in behandeling zijn. Om zich te beschermen moeten ze anderhalve meter uit elkaars buurt blijven, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

Emotionele kant

In de nieuwe trailer zien we heel veel van Cole Sprouse. De ‘Riverdale’-acteur moest duidelijk zijn emotionele kant laten zien in de film en dat is gelukt. Wij zijn fan! De film is vanaf maart in de Verenigde Staten te zien. Of en wanneer hij zal vertoond worden in de Belgische cinemazalen is nog niet duidelijk.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.