Home Fun ‘Cole Sprouse en Kiernan Shipka spelen een koppel in de nieuwe thriller...

‘Cole Sprouse en Kiernan Shipka spelen een koppel in de nieuwe thriller “Blood Ties”‘

Jughead uit 'Riverdale' die het lief speelt van Sabrina uit 'Chilling Adventures of Sabrina'? Dat zal ongetwijfeld vonken geven!

Cole Sprouse Kiernan Shipka
© Netflix

Mis je ‘Riverdale’ en ‘Chilling Adventures of Sabrina’? Dan hebben wij goed nieuws om de pijn te verzachten, want Cole Sprouse (28) en Kiernan Shipka (20) zullen binnenkort hoogstwaarschijnlijk een koppel spelen in een gloednieuwe film!

Volgens verschillende bronnen zullen Cole (Jughead in ‘Riverdale’) en Kiernan (Sabrina in ‘Chilling Adventures of Sabrina’) binnenkort samen aan het werk te zien zijn in de thriller ‘Blood Ties‘. Meer zelfs, want het online magazine Deadline beweert dat de twee Netflix- én Disneygezichten een koppel zullen spelen. Dat zal ongetwijfeld vonken geven!

Mysterieuze thriller

Volgens het artikel gaat het om een thriller met ‘Beyond the Lights’-actrice Gugu Mbatha-Raw als rechercheur Reese Rezek in de hoofdrol. Zij start een onderzoek naar de brutale moorden op Nancy en Derek Haysom, een schijnbaar doodgewoon koppel dat in een buitenwijk van Virginia woonde. Wanneer ze hun duistere geheimen ontrafelt, heeft Reese twee verdachten in het vizier: Lizzy (Shipka), de dochter van het stel, en haar vriend Jens (Sprouse). Nog voordat ze kunnen gearresteerd worden, vluchten de twee tortelduifjes naar Europa en start Reese een internationale klopjacht en een jarenlange zoektocht naar de waarheid. Spannend!

De film is gebaseerd op een reportage die geschreven werd door ‘The New Yorker’-journalist Nathan Heller en zal naar verluidt geregisseerd worden door ‘Gemini’-regisseur Aaron Katz. Of Cole en Kiernan wel degelijk in de film zullen spelen, is nog niet bevestigd en wanneer ie precies in de cinema te zien zal zijn is ook nog niet geweten. Wat wij wel al weten, is dat we ‘m so-wie-so willen zien!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.