Home Fun Ketnet kondigt coronaproof editie van het Gala van de Gouden K’s aan...

Ketnet kondigt coronaproof editie van het Gala van de Gouden K’s aan met ludieke video

Marc Van Ranst himself bracht het goede nieuws aan Sander Gillis die het meteen doorvertelde.

gala van de gouden k's
© VRT

Het afgelopen jaar werden er vooral heel veel dingen afgelast. Denk maar aan de festivals en het ‘#LikeMe’-concert. Toch ziet 2021 er al iets beter uit, want Marc Van Ranst gaf groen licht voor het Gala van de Gouden K’s. Dat goede nieuws kondigde Ketnet aan met een video.

Markeer 30 januari 2021 alvast in je agenda, want dan vindt de zevende editie van het Gala van de Gouden K’s plaats. Dit keer zullen we niet met duizenden samenkomen voor een spetterende awardshow in het Antwerps Sportpaleis, maar feesten we op een veilige en coronaproof manier elk vanuit ons eigen kot.

In de video die Ketnet deelde om het goede nieuws aan te kondigen, zien we hoe Sander Gillis zijn kalender erbij neemt en alles wat het voorbije jaar geannuleerd werd, zoals het ‘#LikeMe’-concert, Pennenzakkenrock, het EK en zoveel meer, doorschrapt. Net wanneer hij een kruis door het Gala van de Gouden K’s wil zetten, komt Marc Van Ranst hem tegenhouden. De awardshow gaat door! En dat sms’t Sander meteen door aan de andere Ketnet-wrappers, maar ook aan kanshebbers zoals TikTokkers Céline en Michiel, ‘Nachtwacht’-acteur Gio Kemper, ‘Vergeet De Tijd’-artiesten Regi en Camille… En zij maken zich al helemaal klaar voor de show!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Genomineerden

Dit jaar worden er tien awards uitgedeeld in de categorieën Song van het jaar, Ketnet-serie van het jaar, Ketnet-programma van het jaar, Artiest van het jaar, Ketnet-acteur of -actrice van het jaar, Grave gast of griet van het jaar, TV-ster van het jaar en Familieprogramma van het jaar en er zijn ook twee nieuwe categorieën, namelijk TikTok-ster van het jaar en YouTube-hit van het jaar. Enkele Vlaamse genomineerden zijn Regi ft. Jake Reese & OT met ‘Kom Wat Dichterbij’, ‘#LikeMe’, Laura Tesoro, Stien Edlund, Francisco Schuster… Stemmen kan nog tot 16 december 20u.

Iedereen is natuurlijk dolgelukkig, maar hoe gaat zo’n coronaproof versie nu in z’n werk? Wel, je kan het Gala van de Gouden K’s 2020 gewoon vanuit je luie zetel live volgen op zaterdag 30 januari vanaf 18u30 uur op Ketnet, VRT NU, Ketnet.be en in de Ketnet-app. Op woensdag 3 februari om 13u30 is de uitzending op Ketnet ook te bekijken met Vlaamse Gebarentaal.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.