Home Fun Deze instrumentale covers van je favoriete nummers zal je vast herkennen in...

Deze instrumentale covers van je favoriete nummers zal je vast herkennen in ‘Bridgerton’

Van 'thank u, next' van Ariana Grande tot 'bad guy' van Billie Eilish.

liedjes Bridgerton
© Liam Daniel via Netflix

Als jij nog niet aan ‘Bridgerton’ begonnen bent, kunnen we je alleen maar aanraden om dat asap te doen! Niet alleen voor het verhaal en de intriges, maar ook voor de muziek! Deze bekende nummers zal je zonder twijfel herkennen.

Wie ‘Bridgerton‘ volop aan het bingewatchen is, heeft vast al gemerkt dat de instrumentale nummers bekend in de oren klinken. En dat is niet gek, want de nieuwe Netflix Original bevat namelijk covers van enkele van onze favoriete moderne liedjes!

Zo zijn ‘thank u, next’ van Ariana Grande, ‘bad guy’ van Billie Eilish, ‘In My Blood’ van Shawn Mendes, ‘Girls Like You’ van Maroon 5, ‘Strange’ van Celeste en ‘Wildest Dreams’ van Taylor Swift te horen in de serie. Deze nummers werden gecoverd door onder andere Vitamin String Quartet. En de instrumentale versie klinkt al bijna evengoed als het origineel! Hieronder vind je de playlist van de covers uit ‘Bridgerton’.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

In ‘Bridgerton’ hoopt Daphne, oudste dochter van de machtige Bridgerton-familie, net als haar ouders ware liefde te vinden. Ze maakt haar debuut op de competitieve huwelijksmarkt van Regency London. Terwijl haar zoektocht naar haar match begint, sluit haar oudere broer alle potentiële kandidaten uit. Ondertussen krijgt ze kritiek over zich heen in een high society-schandaalblad, geschreven door de mysterieuze Lady Whistledown. En dan komt de felbegeerde hertog van Hastings in beeld. Terwijl ze beiden beweren niets met elkaar te willen, valt hun aantrekkingskracht niet te ontkennen.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.