Home Fun CUTE: deze ‘To All The Boys I’ve Loved Before’-foto heeft een schattig...

CUTE: deze ‘To All The Boys I’ve Loved Before’-foto heeft een schattig achtergrondverhaal

En dat is niet het enige romantische weetje dat we over de film hebben ontdekt.

Netflix

Als je net zo dol bent op ‘To All The Boys I’ve Loved Before‘ als wij, heb je de film vast al tientallen keren bekeken (guilty). Al vragen we ons nog steeds één ding af: wie heeft die schattige bedfoto genomen van Peter Kavinsky en Lara Jean Covey? Daar hebben we nu een antwoord op!

Je herinnert je vast wel de foto waarop Lara Jean Covey in Peter Kavinsky’s armen ligt te slapen. Die foto was in ‘To All The Boys I’ve Loved Before‘ te zien op de achtergrond van haar gsm. Nergens in de film kan je zien dat die foto is genomen of dat ze dat moment gedeeld hebben. Dus natuurlijk vroegen wij ons af waar die foto dan plots vandaankwam, aangezien het geen selfie is.

Achter de schermen

Daar hebben we een antwoord op. Regisseur van de Netflixfilm Susan Johnson verklaarde het schattige kiekje aan Entertainment Tonight. Blijkbaar was de foto niet in scène gezet, maar is het een echte achter de schermen-foto. ‘Een van onze medewerkers heeft de foto genomen. Noah en Lana waren in de groene kamer op de schoollocatie. Ze waren echt in die positie aan het slapen op de zetel in die kamer, dus gingen we over hen staan en namen we de foto. Het is zo verdomd schattig. Dus ja, we hebben het geleend van onze medewerker. Ik kon iets verzinnen, maar ik vind het schattig dat ze zo met elkaar omgaan.’ Aldus Susan Johnson.

Attent gebaar

Daarnaast zijn we nog iets schattigs te weten gekomen over onze nieuwe lievelingsfilm. Wat blijkt? Noah Centineo is even attent als zijn personage Peter Kavinsky. Bij de scène waarin hij een film kijkt met Lara Jean en haar jongere zusje Kitty, heeft de acteur namelijk een beetje geïmproviseerd. Herinner je je nog het attente gebaar waarbij Peter en Kitty een kussengevecht houden, maar hij eerst de popcorn op de grond zet, zodat het geen rommetje wordt? Wel, dat was niet in scène gezet. Volgens het twitteraccount See What’s Next heeft Noah dat helemaal zelf bedacht. Boyfriend goals!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.