Home Fun Food CUTE: deze ijshoorntjes in de vorm van een teddybeer willen wij nú...

CUTE: deze ijshoorntjes in de vorm van een teddybeer willen wij nú opslokken

Bijna te schattig om op te eten, maar anders smelt het toch maar. 😉

© Instagram

Nu de temperaturen af en toe richting de twintig graden gaan, is het ijsjesseizoen officieel begonnen. De afgelopen jaren hebben we al heel wat opvallende creaties gezien, en dat is nu niet anders. Maak kennis met teddy bear ice cream cones.

Bij Recess Italian Ice and Desserts serveren ze hun ijs in hoorntjes die de vorm hebben van een teddybeer. De ijshoorntjes zijn een variant op Taiyaki, een traditioneel Japans dessert. Zo zagen we enkele jaren geleden overal hoorntjes in de vorm van een vis opduiken, en deze zomer krijgen we een iets schattigere update.

De teddy bear ice cream cones werden voorlopig enkel gespot in San Jose en Las Vegas, dus als je ouders nog geen vakantie voor dit jaar geboekt hebben, moet je maar even aan hun mouw trekken. Je kan er kiezen voor de klassieke teddybeer, maar er bestaan ook exemplaren die smaken naar chocolade en red velvet. Mmmm…

Je kan ook kiezen uit heel wat ijssmaken en toppings. Zo heb je er ijs dat naar groene thee smaakt en kan je je creatie afwerken met cornflakes of verkruimelde koekjes. Dat klinkt alvast super yummy!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.