Home Fun Dankzij de Netflix Stories heb je een duidelijk overzicht van de nieuwste...

Dankzij de Netflix Stories heb je een duidelijk overzicht van de nieuwste films en series

Op die manier kan je door een hele slideshow aan filmpjes gaan.

Netflix
Foto: Shutterstock

Heb je alweer een serie uitgekeken en heb je geen idee wat het volgende is dat je wil zien op Netflix? Een nieuwe film of serie zoeken kon tot nu toe even duren, maar dankzij de nieuwste update is dat verleden tijd. Met deze functie heb je meteen een duidelijk overzicht en is je keuze snel gemaakt.

Netflix Stories 

Terwijl je vroeger eerst naar een titel moest gaan om de trailer te bekijken, kan je nu meteen op de homepagina een preview zien. Netflix heeft namelijk Stories gelanceerd, waardoor je meteen een video van 30 seconden te zien krijgt. Vanuit het filmpje kan je de titel meteen bekijken of toevoegen aan je lijst voor later. Handig!

Slideshow

Op die manier kan je door een hele slideshow aan filmpjes gaan, tot je weet wat je wil kijken of tot je alle trailers hebt gezien. De video’s worden ook verticaal afgespeeld, waardoor je je smartphone niet hoeft te draaien. De nieuwe functie is enkel van toepassing op de mobiele app. Voor iOs-gebruikers is de update al beschikbaar, voor Android-gebruikers voorlopig nog niet.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.