Home Fun 7 dansfilms op Netflix waarmee je een filmmarathon wil houden

7 dansfilms op Netflix waarmee je een filmmarathon wil houden

Heb je 'Step Up' en 'Honey' ondertussen al honderd keer gezien?

dansfilms netflix
© Netflix

Kan jij ook uren kijken naar dansfilms zoals ‘Step Up’ en ‘Honey’, maar heb je deze titels ondertussen al honderd keer gezien? Wij tippen je 7 dansfilms die op Netflix staan. Met deze titels ben je wel even zoet tijdens je filmavond met je bubbel!

1 / 7
1. Work It
2. Feel the Beat
3. Battle
4. Step Up: All In
5. Dirty Dancing
6. Footloose
7. Full Out
1. Work It
1. Work It

Quinn Ackermans toelating tot de universiteit van haar dromen hangt af van haar prestatie op een danswedstrijd. Ze besluit om haar eigen dansgroep te vormen. Nu moet ze nog enkel leren dansen en het opnemen tegen de beste dansers van haar school.

© Netflix

2. Feel the Beat
2. Feel the Beat

April is een getalenteerde maar egocentrische danseres die er niet in slaagt om het te maken op Broadway. Ze besluit om weer bij haar vader in New Hope, Wisconsin, te gaan wonen. Daar loopt ze haar eerste liefde Nick, maar ook haar oude danslerares tegen het lijf. April wordt door die laatste gerekruteerd om een groep jonge danseressen te trainen. Wat ze aanvankelijk weigert, maar wanneer ze ontdekt dat het haar ticket naar Broadway kan zijn, gaat ze in op het voorstel.

© Netflix

3. Battle
3. Battle

Nadat Amalie’s vader failliet wordt verklaard, stort de hele wereld van de danseres in. Maar dan ontmoet ze hiphopdanser Mikael.

© Netflix

4. Step Up: All In
4. Step Up: All In

Verschillende danstalenten, waaronder bekende gezichten uit de vorige ‘Step Up’-films, komen bij elkaar in Las Vegas om aan de ultieme danswedstrijd mee te doen.

© Summit Entertainment

5. Dirty Dancing
5. Dirty Dancing

Baby Houseman spendeert met haar familie de zomer in een resort waar ze de knappe dansleraar Johnny Castle ontmoet.

© Vestron Pictures

6. Footloose
6. Footloose

City boy Ren McCormack komt terecht in een stadje waar dansen verboden is. Hij doet er alles aan om daar verandering in te brengen en leert ondertussen de dochter van de pastoor kennen.

© Paramount Pictures

7. Full Out
7. Full Out

De Olympische droom van gymnast Ariana Berlin valt in duigen na een ongeluk. Ze vindt opnieuw hoop als ze de wereld van hiphop en atletiek ontdekt.

© Netflix

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.