Home Fun YASSS: op deze data staan nieuwe afleveringen van ‘Shadowhunters’ en ‘One Day...

YASSS: op deze data staan nieuwe afleveringen van ‘Shadowhunters’ en ‘One Day at a Time’ op Netflix

Voor beiden is er ook een trailer die ons doet aftellen naar de releasedatum.

Netflix
© Netflix

Zowel voor ‘Shadowhunters: The Mortal Instruments’ en ‘One Day at a Time’ wachten we al een hele tijd op nieuwe afleveringen. Nu is het eindelijk zover: in februari zijn twee steengoede series helemaal terug. Voor beiden is er ook een trailer die ons alleen maar meer doet aftellen naar de releasedatum!

Shadowhunters: The Mortal Instruments

Al sinds 15 mei 2018 wachten we vol ongeduld op nieuwe episodes van ‘Shadowhunters: The Mortal Instruments’. Wie volledig mee is met de serie weet op welke verschrikkelijke manier de laatste aflevering eindigde. We zagen namelijk hoe Clary Fray, in een poging om Lilith tegen te houden, ook zelf om het leven kwam. Is ze echt dood of is ze door de ontploffing en magie ergens naartoe gezonden? Op 26 februari komen we het ein-de-lijk te weten! Op die datum gaat seizoen 3B van ‘Shadowhunters’ van start op Netflix.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

One Day at a Time

Echte bingewatchers hebben de komische serie ‘One Day at a Time‘ vast al gezien. Zo niet? Begin er snel aan, want Netflix komt op 8 februari met een derde seizoen! De Netflix Original draait rond het leven van een Cubaans-Amerikaanse familie. Gescheiden moeder, ex-militair en nu verpleegster Penelope moet samen met haar tienerdochter- en zoon en haar moeder die bij hen woont, zien om te gaan met de goede en slechte dagen in het leven. Dat zorgt voor belangrijke levenslessen, maar vooral hilarische gesprekken en situaties.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.