Home Fun The CW kondigt officiële releasedatum aan voor het vijfde seizoen van ‘Riverdale’

The CW kondigt officiële releasedatum aan voor het vijfde seizoen van ‘Riverdale’

Of de afleveringen meteen ook op Netflix in België beschikbaar zullen zijn, is nog niet bekend.

riverdale vijfde seizoen
© The CW

Terwijl we vreesden dat een releasedatum van januari 2021 wegens de coronacrisis niet haalbaar zou zijn, zitten ze met de opnames van ‘Riverdale’ blijkbaar toch goed op schema. De releasedatum voor het vijfde seizoen werd namelijk zopas aangekondigd.

Het vierde deel van ‘Chilling Adventures of Sabrina komt op 31 december naar Netflix en het lijkt erop dat grote broer ‘Riverdale‘ niet lang daarna volgt. The CW kondigde zopas een officiële releasedatum aan voor het vijfde seizoen en die staat vast op 20 januari 2021!

Datum voor The CW

Natuurlijk geldt deze datum voor het Amerikaanse televisienetwerk The CW. Of de afleveringen meteen ook op Netflix in België beschikbaar zullen zijn, is nog niet bekend. Fingers crossed dat dat wel het geval zal zijn, want dan kunnen we binnenkort weer onze favoriete serie volgen.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Riverdale (@thecwriverdale) op

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Tijdsprong van zeven jaar

In het vijfde seizoen wordt eerst het vierde seizoen afgerond en dan zullen Archie, Betty, Veronica en Jughead en hun vrienden een sprong in de tijd maken. Zo’n zeven jaar als we Lili Reinhart mogen geloven. Onder de aankondiging van de releasedatum op het officiële Instagramaccount van ‘Riverdale’ staat alvast het volgende te lezen: ‘You can’t escape this town.‘ Uh-oh!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.