Home Fun Dit heeft David Harbour te zeggen over wat er met zijn personage...

Dit heeft David Harbour te zeggen over wat er met zijn personage Hopper is gebeurd

'Stranger Things'-acteur David Harbour: 'Hij moest iets doen om zijn gedrag goed te maken.'

David Harbour
© Netflix

Opgelet, spoiler alert! Wie nog niet helemaal up-to-date is met het derde seizoen van ‘Stranger Things’ klikt best snel weer weg, want David Harbour, die Hopper speelt in de Netflixserie, heeft in een interview zopas zijn standpunt gegeven over een gigantische spoiler.

Op het einde van het derde ‘Stranger Things‘-seizoen zagen we hoe Hopper zichzelf opofferde, zodat Joyce de poort naar de Upside Down kon sluiten, en zo Hawkins redde van de Mind Flayer. Velen speculeren dat het personage niet echt dood is en dat zijn verhaal vast en zeker nog aan bod zal komen in het vierde seizoen. Maar als hij echt dood is, vindt acteur David Harbour dat alleszins terecht. Dat vertelde hij volgens comicbook.com tijdens Comic-Con in Dortmund.

Gedrag goedmaken

‘Hopper – dit heb ik van in het begin gezegd – is op een bepaalde manier lief, maar hij is ook een ruwe kerel. Zeker in het eerste seizoen is hij donker, drinkt hij, probeert hij zelfmoord te plegen en haat hij zichzelf voor wat er met zijn dochter is gebeurd. Ik heb het gevoel dat, op een bepaalde manier, het personage moest sterven. Hij moest een soort offer maken om de manier waarop hij zich heeft gedragen de afgelopen tien jaar goed te maken’, aldus David Harbour.

Toch wil dat niet zeggen dat Hopper ook effectief dood is/blijft. Volgens de acteur hebben de Duffer-broers, de showrunners van ‘Stranger Things’, hem zelfs nog niet verteld over wat er met zijn personage zal gebeuren in het volgende seizoen. Zullen ze hem herdenken? Of wordt hij terug tot leven gewekt? ‘We weten het niet. Ze vertellen me niets, dus we zullen moeten afwachten. Ik denk dat we dat wel zullen ontdekken op een gegeven moment. Laten we hopen dat hij nog leeft’, vertelde David. Anders zal de acteur binnenkort op zoek moeten gaan naar een andere job!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.