Home Fun De 5 beste momenten in ‘Riverdale’s’ eerste aflevering ‘A Kiss Before Dying’

De 5 beste momenten in ‘Riverdale’s’ eerste aflevering ‘A Kiss Before Dying’

Spoiler alert!

Riverdale
Foto: Twitter

Het tweede seizoen van ‘Riverdale‘ is van start gegaan en de eerste aflevering staat sinds gisteren op Netflix. Vanaf nu krijgen we wekelijks 40 minuten kijkplezier met Archie Andrews en zijn squad. Wij hebben ondertussen de eerste episode bekeken en die zit vol verrassingen. Opgelet: spoiler alert!

Jughead rijdt plots met een motor?!

En dat is zóóó sexy! Zelfs Betty Cooper kan er niet aan weerstaan en springt achterop bij haar boyfriend. Die ze trouwens zal steunen welke keuze hij ook maakt in verband met de Southside Serpents, na een discussie over de kwestie. Wie het zich goed herinnert: in de seizoenfinale kreeg Jughead Jones een motorjas van de bende als teken dat hij nu bij hen hoort. Voorlopig is alles dus weer goed tussen Bughead, maar voor hoe lang?

Cheryl Blossom is een beetje gek geworden…

Dat was ze al, maar nu gaat ze nog een stap verder. Op het einde van het eerste seizoen zagen we Cheryl Blossom haar huis in brand steken, waarbij haar eigen moeder derdegraads brandwonden opliep. Alsof dat nog niet genoeg was, bedreigde Cheryl haar mama ook nog eens. Uh-oh… Wij zijn benieuwd welke kanten we nog meer te zien zullen krijgen.

Afbeeldingsresultaat voor gifs riverdale cheryl

De steamy douchescène tussen Veronica en Archie!

Na de traumatische aanval op zijn papa Fred gaat Archie Andrews samen met Veronica Lodge naar huis om zich op te frissen. Om hem af te leiden kruipt Veronica bij hem in de douche. Nice work, Ronnie! Maar door al zijn emoties krijgt zijn vriendin de volle lading en vraagt Archie of ze weg wil gaan. Gelukkig laat ze zich niet doen en blijft ze hem steunen. Van een perfect girlfriend gesproken!

We krijgen een heel donkere kant te zien van Hermione Lodge…

Sinds Veronica te weten is gekomen dat haar papa toch niet zo’n goede man is als ze dacht, krijgt ze een afkeer van haar familie. En dat laat ze met plezier blijken. Hierdoor krijgen we een heel andere kant te zien van mama Lodge, die haar man Hiram blijft steunen. Drama, drama, dramaaaa!

Miss Grundy wordt vermoord door dezelfde aanvaller als die van Archies papa?!

En ze heeft een nieuwe boy toy?! Als major cliffhanger zien we Geraldine Grundy afscheid nemen van Archies vervanger, aan wie ze muziekles geeft en met wie ze een affaire heeft. Meteen daarna wordt de lerares gegrepen door dezelfde aanvaller als die van Fred Andrews en vermoord. Heeft de moordenaar het gemunt op Archies vrienden en familie?!

Als je denkt dat de eerste aflevering al spannend was, wacht dan maar tot volgende week. De teaser ‘Nighthawks‘ belooft nog meer spanning en drama!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.