Home Fun De McFlurry Party is de reden waarom wij nú naar Frankrijk of...

De McFlurry Party is de reden waarom wij nú naar Frankrijk of Spanje willen

McFlurry
Foto: Instagram @marinealbenga
Wat is er beter dan een McFlurry? Een extra grote portie McFlurry om eventueel (let’s be real) te delen met je vrienden, of course. Geluksvogels in Frankrijk en Spanje kunnen bij McDonalds nu de McFlurry Party krijgen, een grote emmer van ons favoriete ijsje. Hallo, McDonalds België? Wij willen ook!

Ijsjesfeestje

De McFlurry Party is een extra grote portie McFlurry in een emmertje, waar je vier potjes en vier lepeltjes bij krijgt. Het is dus eigenlijk de bedoeling om te delen met je vrienden, maar we denken nu allemaal waarschijnlijk hetzelfde: I don’t share food! Zeker niet zo’n delicious dessertje…Zo’n emmer lijkt ons juist he-le-maal perfect als avondeten.

Zoals we al zeiden, moet je voor zo’n emmertje ijs dus wel naar Spanje of Frankrijk afzakken, want bij ons in België is de McFlurry Party niet beschikbaar. Of het binnenkort wél verkrijgbaar zal zijn, is bovendien nog niet duidelijk.

Avec Mes Sisters 🍧
#McFLURRYparty 😋

A post shared by @anaiisanaiis97431 on

De smaken lijken dezelfde te zijn als bij de gewone McFlurry. Op Instagram zien we McFlurry Party-emmers met onder andere M&M’s, Kit Kat Balls en Praliné verschijnen, smaken die je in Spanje of Frankrijk als normal size McFlurry kan krijgen. Mocht de Party-emmer ooit bij ons komen, zou dat dus met de smaken Oreo, speculoos, M&M’s en Snickers zijn. In Frankrijk betaal je trouwens zo’n tien euro voor een emmertje, dat je bovendien makkelijk mee naar huis kan nemen dankzij het deksel.

Worth it. #macdonalds #mcflurryparty #icecream

A post shared by Abraham Korta (@abramsm1a2) on

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.