Home Fun De nieuwe teaser van ‘Famous in Love’ belooft nóg meer drama in...

De nieuwe teaser van ‘Famous in Love’ belooft nóg meer drama in het tweede seizoen

Moord, bedrog en seks?!

Famous in Love
Foto: YouTube

Is het bijna 4 april? Jij telt vast ook ongeduldig af naar het tweede seizoen van ‘Famous in Love‘, zeker als je de trailer al hebt gezien. Nu lanceerde Freeform een tweede teaser, en die belooft heel wat drama en spanning. We can’t wait!

Er zijn heel wat redenen om af te tellen naar de maanden maart en april. Niet alleen is het dan bijna Pasen (mmmm, chocolade!), ook de lente begint dan. En een nieuw seizoen brengt natuurlijk ook nieuwe afleveringen van je favoriete tv-series met zich mee.

Moord, bedrog en seks?

Terwijl we in de eerste trailer van ‘Famous in Love heel wat nieuwe gezichten en romantiek zagen, is de tweede teaser héél wat spannender en vooral dramatischer. Het ziet ernaar uit dat het tweede seizoen over the top zal zijn. Moord, bedrog en seks? De Freeform-show heeft het allemaal!

Stomende vrijpartij

Op de officiële Instagrampagina van ‘Famous in Love’ verscheen een week geleden ook een clipje waarin Paige een stomende vrijpartij beleeft. We kunnen er niet uit opmaken of die scène met Rainer of Jake is. Omdat Paiges love interest kort haar heeft, vermoeden we dat het Jake is, maar toch begint de video met Rainer. Hmmm…

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.