Home Fun BEVESTIGD: er komt een derde seizoen van ‘13 Reasons Why’

BEVESTIGD: er komt een derde seizoen van ‘13 Reasons Why’

Maar niet iedereen reageert even positief op die aankondiging.

13 Reasons Why

Er was lange tijd onduidelijkheid over een vervolgseizoen op ‘13 Reasons Why’, maar die twijfels zijn zonet officieel van de tafel geveegd. Netflix laat via een korte teaser weten dat het verhaal nog niet afgelopen is.

Derde seizoen zonder Hannah

Een tijdje geleden nam actrice Katherine Langford met een Instagrampost officieel afscheid van haar personage Hannah Baker, het meisje dat het middelpunt van het verhaal was in de twee seizoenen van ’13 Reasons Why’. Maar de serie verdwijnt dus niet samen met Hannah, want Netflix heeft aangekondigd een derde seizoen te zullen maken. Over de verhaallijn is nog niets geweten.

In het aankondigingsfilmpje zien we iemand een school locker van Liberty High School openen met de code 20-1-9. Wanneer hij de locker opnieuw sluit, staat er een grote 3 op het kastje geschilderd. Het derde seizoen zal dus in 2019 op de streamingdienst te zien zijn. 

What happens now? Season 3 of #13ReasonsWhy is coming.

A post shared by 13 Reasons Why (@13reasonswhy) on

Maar veel fans die beide seizoenen zagen, vinden een derde seizoen helemaal niet nodig. Voor hen is het verhaal uitverteld en probeert Netflix het succes onnodig te rekken. Op Twitter ontstond na de aankondiging dan ook een discussie tussen voor- en tegenstanders van een derde seizoen.

Wat vind jij: is het derde seizoen een seizoen te veel of kan je niet wachten tot het er is? Laat het ons weten!


Meer ’13 Reasons Why’:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.