Home Fun YASSS: er komt ook een derde seizoen van de fantasyserie ‘Locke &...

YASSS: er komt ook een derde seizoen van de fantasyserie ‘Locke & Key’

Het tweede seizoen komt in 2021 naar Netflix.

locke & key
© Netflix

Terwijl wij nog geduldig wachten op het tweede seizoen van ‘Locke & Key’, kondigde de cast zopas het derde seizoen al aan! Dat deden ze met een leuke reeks foto’s waarin ze elk een letter van de boodschap laten zien.

Er komt een derde seizoen van ‘Locke & Key‘ naar Netflix. Dat werd afgelopen weekend door de cast aangekondigd. In een post op het account @lockeandkeynetflix zien we onder anderen Jackson Robert Scott (Bode), Connor Jessup (Tyler) en Emilia Jones (Kinsey) die telkens een letter van een boodschap hebben. Wanneer je alle acteurs en hun letters op een rijtje zet, onthul je het geheim ‘season three!‘. Woehoe!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Maar eerst is het natuurlijk nog wachten op het tweede seizoen van ‘Locke & Key‘. En volgens onderstaande video komt dat in 2021 naar Netflix.

Het eerste seizoen ging als volgt: wanneer Rendell Locke op mysterieuze wijze vermoord wordt door een van zijn studenten besluit zijn vrouw Nina met hun drie kinderen Tyler, Kinsey en Bode in Rendells oude huis, The Key House, te trekken. Eens daar ontdekken de Locke-kinderen dat er in het huis verschillende magische sleutels verborgen liggen. Terwijl ze de sleutels een voor een ontdekken, moeten ze opletten voor de demon Dodge die die magische sleutels koste wat kost in handen wil krijgen.

Opgelet, spoiler alert!

Op het einde van het eerste seizoen zagen we dat de Locke-kinderen erin slaagden om de slechte Dodge in het portaal te gooien. Of dat dachten ze toch. Het was namelijk niet Dodge, maar wel Ellie die verzwolgen werd. En dat terwijl Dodge zich al die tijd voordeed als Gabe en zichzelf ook op het einde van het seizoen transformeerde om zo undercover te blijven. En nu is Dodge niet meer het enige gevaar. Eden werd namelijk ook geraakt door de ‘lichtgevende kogels‘ en is nu dus een demon… We zijn benieuwd hoe het verhaal verder zal gaan! Wanneer het tweede seizoen exact van start gaat, is nog niet bekend.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.