Home Fun YASSS: er komt nog een derde en vierde deel van ‘Chilling Adventures...

YASSS: er komt nog een derde en vierde deel van ‘Chilling Adventures of Sabrina’ naar Netflix

Die mededeling liet de streamingdienst doen door Sabrina's kat Salem in een video.

Chilling Adventures of Sabrina
© Netflix

Kan je na de eerste twee seizoenen van ‘Chilling Adventures of Sabrina‘ niet genoeg krijgen van de serie? Dat hoeft ook niet! Netflix heeft aangekondigd dat er een derde en vierde deel komt van de spannende reeks. Die mededeling liet de streamingdienst doen door Sabrina Spellmans kat Salem in een video. Cute!

Op 5 april 2019 ging het tweede deel van ‘Chilling Adventures of Sabrina‘ van start op Netflix. Maar er staat ons zelfs nog meer te wachten. Sabrina’s zwarte kat Salem heeft in een video aangekondigd dat er ook een derde én vierde seizoen naar ons scherm komt. In totaal kunnen we, boven op het tweede deel, nog eens 16 extra afleveringen verwachten. Yes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wanneer de twee delen op de streamingdienst gelanceerd worden, is nog niet duidelijk. We weten voorlopig ook niet welke avonturen de heks in die seizoenen zal beleven. Maar zodra we meer weten, lees je het hier bij Fashionista!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.