Home Fun YAY: deze actrice speelt binnenkort Sabrina’s beste vriendin in de ‘Riverdale’-spin-off

YAY: deze actrice speelt binnenkort Sabrina’s beste vriendin in de ‘Riverdale’-spin-off

Herken jij haar?

Riverdale
© Facebook/Instagram @jaz_sinclair

Een kleine maand geleden kwamen we eindelijk te weten wie de hoofdrol zal spelen in de langverwachte ‘Riverdale’-spin-off, maar nu weten we ook welke actrice de rol van Sabrina’s beste vriendin op zich zal nemen. En misschien herken jij haar wel uit ‘The Vampire Diaries’ of ‘Paper Towns’.

De spin-off van ‘Riverdale‘ staat zonder twijfel boven aan ons lijstje van series die we absoluut niet willen missen. De makers van ‘The Chilling Adventures of Sabrina‘ verklapten eerder al dat niemand minder dan actrice Kiernan Shipka in de huid van Sabrina de tienerheks zal kruipen, maar nu weten we ook wie als best friend naast haar zal schitteren.

Beste vriendin Jaz Sinclair

Die rol is weggelegd voor de 23-jarige Jaz Sinclair. De actrice veroverde in het verleden al een rol in ‘The Vampire Diaries‘, en in 2015 speelde ze Angela in de film ‘Paper Towns‘.

In ‘The Chilling Adventures of Sabrina’ zal ze te zien zijn als de onbezonnen Rosalind Walker. Zij is niet op haar mondje gevallen en speelt de dochter van de minister van Greendale én Sabrina’s beste vriendin. Dat klinkt alvast veelbelovend, als je het ons vraagt.

#wildwoman

A post shared by Jaz (@jaz_sinclair) on

De Netflixserie gaat over tienerheks Sabrina, die haar toverkrachten leert te beheersen terwijl ze ondertussen op school een normaal leven probeert te leiden. Of dat haar lukt, komen we binnenkort pas te weten. Er is namelijk nog geen exacte releasedatum voor ‘The Chilling Adventures of Sabrina’ bekend, maar wellicht komt de serie in 2018 of 2019 naar Netflix.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.