Home Fun Deze gigantische opblaasbare zwembanden zorgen voor een feestje op het water

Deze gigantische opblaasbare zwembanden zorgen voor een feestje op het water

Summer here we come!

opblaasbare zwembanden
Foto: Sam's Club

Op vakantie dobberen we vaak rond op een opblaasbare band, maar dit jaar tillen we onze obsessie voor pool floats naar een hoger niveau. Vaak kan je er namelijk maar met maximaal twee personen op liggen, maar daar komt dit jaar verandering in. Yesss!

Opblaasbare zwembanden bestaan tegenwoordig alle vormen. Denk maar aan een flamingo, een zwaan of een donut (inclusief sprinkles!). Alleen was het op vakantie vaak vechten om wie er als eerste op mag liggen, want zelfs met twee werd het al een beetje krap.

Summer here we come

Gelukkig komt daar deze zomer verandering in, want er zijn namelijk een aantal extra grote varianten op komst. Deze opblaasbare ‘eilanden’ van Sam’s Club hebben nog steeds de vorm van je favoriete dier (een flamingo, een eenhoorn of een pauw), maar je kan er met maar liefst zes personen op dobberen. Za-lig!

120 euro

Enige nadeel is dat ze een tikkeltje duurder zijn dan een normaal exemplaar. Meestal ben je voor zo’n zwembadaccessoire zo’n dertig euro kwijt, maar nu zal je iets dieper in je portemonnee moeten tasten. Je betaalt er namelijk zo’n 120 euro voor. Delen door zes dan maar?

Bekerhouder en chill-ruimte

Voor wie nog niet overtuigd is: de exemplaren van Sam’s Club hebben een aantal leuk extra’s.  Zo hebben de eenhoorn en de flamingo een ingebouwde bekerhouder en is de staart van de pauw nog een aparte chill-ruimte. Wel zal je een grote pomp moeten meenemen, want het opblazen duurt gemiddeld zo’n twintig minuten.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.